Run For KiKa Estafette

Van 31 augustus tot en met 2 september 2018 zal Jan Snel wederom meedoen aan de Run For KiKa Estafette. 285 kilometer hardlopen voor het goede doel en dat alles in slechts drie dagen. Met een hecht team zullen wij er alles aan doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker.

KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen. Geïnteresseerd in het sponsoren van ons hardloopteam voor dit goede doel? Of bent u op zoek naar meer informatie over dit evenement? Klik dan hier

Contact

Neem contact op met
één van onze specialisten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, bel ons dan of vul onderstaand formulier in. We nemen direct contact met u op.