portfolio

Club Brugge VZW, Brugge, België




In 200 uur tijd zetten wij deze ticketcenter compleet met rustruimte, kleedkamers en kantoorruimte op voor onze opdrachtgever Club Brugge vzw.

Dit keer geen tijdelijke huisvesting, maar huisvesting die permanent blijft staan. De 480 m2 op twee bouwlagen is gebouwd met onze HL1 units.

  • Huisvestingoplossing

    Ticketcenter en Kantoorruimte

  • Oppervlakte

    480 m2

  • Bouwtijd

    10 dagen

  • Opdrachtgever

           Club Brugge vzw

480


Niet tijdelijk maar permanent? Jan Snel verrijkte Club Brugge vzw met een ticketcenter met comfortabele rustruimte, kleedkamers, en kantoorruimte met een totale oppervlakte van 480 m2.

10


Binnen slechts 10 dagen werden de HL1 units omgetoverd in dit kleurrijke complex.

2


De permanente huisvesting is opgebouwd in twee bouwlagen.


Ik ga Akkoord met het privacy statement