Offshore units

Jan Snel heeft een partnership gesloten met HMM bv, ontwikkelaar van lichtgewicht offshore units. Een belangrijke stap voor Jan Snel, die past binnen de strategie en ambities van het bedrijf. Geen sprong in het diepe dus, maar een zelfverzekerde duik in een veelbelovende nieuwe markt. De lichtgewicht units zijn onder meer ideaal voor gewichtsreductie ten behoeve van de offshore en nearshore industrie.

Ideaal, ook voor de windindustrie

De flexibele offshore units van H2M hebben slechts de helft van het gewicht van reguliere units. Wat ze zo uniek maakt, is dat ze desondanks voldoen aan de strenge eisen, die DNV en Lloyds stellen aan constructie en brandveiligheid. Daarmee zijn de offshore units ideaal in de olie- en gasindustrie, maar bijvoorbeeld ook voor de windindustrie. Ontwikkeling, onderhoud en vervoer van een windpark heeft veel overeenkomsten met de activiteiten rond olie- en gasplatforms. Ook hier moeten mensen overnachten om het park te onderhouden en ontwikkelen. En ook rond de windmolenparken moeten accommodaties voldoen aan de strenge eisen rond veiligheid. Dankzij de lichtgewicht units ontstaat meer ruimte om zwaar materiaal in te zetten.

 

Voor meer informatie ga naar de website van H2M.

Contact

Geïnteresseerd in
offshore units
of andere specifieke oplossingen?

Heeft u interesse in onze offshore units of een andere specifieke oplossing? Bel ons of vul onderstaand formulier in. We nemen direct contact met u op.


Ik ga Akkoord met het privacy statement