Dit is Jan Snel Flexibel Bouwen

Wij realiseren huisvesting, flexibel én snel. Met alle ruimte voor persoonlijke invulling en passende uitstraling, van functioneel tot luxe. Zo ontzorgen we onze klanten wereldwijd.

Onze missie

Wij realiseren huisvesting, flexibel én snel. Met alle ruimte voor persoonlijke invulling en passende uitstraling, van functioneel tot luxe. Zo ontzorgen we onze klanten wereldwijd.

Onze visie

Wij streven naar de nummer 1 positie in Flexibel Bouwen. Met een totaalconcept en een hecht team bieden we altijd een oplossing voor het huisvestingsvraagstuk van de klant. Uw ambitie is onze ambitie. Zo creëren we onze eigen positie en worden we koploper in de markt.

Onze strategie

Op basis van jarenlange expertise zijn we in staat flexibele huisvesting te realiseren die naadloos aansluit bij de identiteit van de opdrachtgever en de wensen van de gebruikers. Naast het vakmanschap van onze mensen, de kracht van ons netwerk, de kwaliteit van onze bouwsystemen en units is duidelijke communicatie met de opdrachtgever van essentieel belang om te komen tot de beste oplossingen. Flexibel bouwen is in een vloeiende beweging ruimte scheppen, aanpassen en teruggeven.

Onze kernwaarden

Samenwerking: wij geloven in de kracht van samenwerking, binnen én buiten onze organisatie. Wanneer nodig betrekken we externe specialisten bij een project. Iedereen draagt vanuit zijn eigen perspectief en deskundigheid bij aan een optimale oplossing.

Ontzorgen: wij ontzorgen de klant volledig door oplossingen te bieden die precies aan de vraag voldoen, binnen planning en budget.

Betrokkenheid: wij zijn maximaal betrokken bij de opdrachtgever en de huisvesting. Als probleemeigenaar gaan we voor het beste eindresultaat.

Kwaliteit: door jarenlange expertise weten we wat werkt in de praktijk. Wij bieden uitsluitend hoogwaardige oplossingen en houden de kwaliteit daarvan nauwlettend in de gaten. Om de kwaliteitsbewaking te borgen, hebben wij onze kwaliteits/veiligheidsmanagementsysteem gecertificeerd volgens de ISO 9001 en VCA**.

Innovatie: wij zijn een ondernemende organisatie; innovatie is voor ons een manier om voorop te blijven lopen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen in markten, technieken en uitdagende projecten.

Duurzaam: flexibel bouwen is in een vloeiende beweging ruimte scheppen, aanpassen en teruggeven. Daarmee behoort duurzaamheid tot de essentie van wat we doen.

Flexibel bouwen, goed geregeld en snel!

Download hier onze missie, visie en kernwaarden als PDF-bestand.

Contact

Neem contact op met
één van onze specialisten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, bel ons dan of vul onderstaand formulier in. We nemen direct contact met u op.


Ik ga Akkoord met het privacy statement