Certificeringen

VCA-P en VCA**

De Jan Snel Group is al sinds 1996 VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger werken te bevorderen en bedrijfsongevallen te voorkomen.

ISO 9001:2008

De Jan Snel Group is al sinds 2000 ISO 9001 gecertificeerd. Met de ISO 9001:2008-certificering geven wij aan dat wij:
– weten wat onze klanten van ons verwachten en eisen.
– voldoende middelen ter beschikking stellen om aan deze eisen te kunnen voldoen.
– onze diensten en producten op de afgesproken wijze leveren.
– continue controleren of er inderdaad aan de eisen is voldaan en waar nodig verbeteringen doorvoeren.

ISO 14001:2015

De Jan Snel Group is sinds oktober 2016 ISO 14001 gecertificeerd. Met het milieumanagementsysteem ISO 14001 willen wij structureel aandacht besteden aan milieu in de bedrijfsvoering. Hierbij staan twee belangrijke uitgangspunten centraal:
– voldoen aan wet- en regelgeving en de beheersing van milieurisico’s;
– streven naar een permanente verbetering van de milieuprestaties van de organisatie.

EN-1090-1 / ISO 3834-3

De EN-1090-1 norm geeft de eisen aan voor de CE-markering van stalen draagconstructies. Om een CE-markering te mogen aanbrengen, moeten fabrikanten die in een fabriek op het basismateriaal een bewerking uitvoeren om hier constructieve onderdelen van te maken beschikken over een FPC-certificaat op basis van EN 1090-1.

Gelijk met de EN-1090-1 hebben we onze lasprocessen laten certificeren conform de ISO 3834-3 normering. Met deze norm tonen wij aan dat we aan alle kwaliteitseisen voldoen bij onze lastechnische werkzaamheden.

FPAL

In juli 2014 is Jan Snel BV geauditeerd door FPAL: First Point Assessment Ltd. Dit is een tweejaarlijkse audit gebaseerd op kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu, competenties en trainingen in de olie- en gasindustrie. Voor ons een cruciale audit, want door de goede resultaten waren we de komende twee jaar een geverifieerd FPAL-leverancier.

Jan Snel BV voldoet voor de scope ‘Temporary Accommodation / Camp Services / Rental of Housing and Office Space / Accommodation / Office / Workshop / Storage Modules’ aan de strenge eisen die hiervoor in de olie- en gasindustrie worden gesteld.

Wij staan geregistreerd als FPAL-supplier no. 10054240.

Contact

Neem contact op met
één van onze specialisten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, bel ons dan of vul onderstaand formulier in. We nemen direct contact met u op.


Ik ga Akkoord met het privacy statement