Over Jan Snel

Jan Snel Flexibel Bouwen is een toonaangevende, internationaal opererende familieonderneming met meer dan een halve eeuw ervaring in flexibel bouwen en gespecialiseerd transport. Gestart in 1960 inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met meer dan 320 medewerkers en zo’n € 125 miljoen omzet. Jan Snel heeft vestigingen in Montfoort, Hulst, Eemshaven, Bornem in België en Hürth-Knapsack in Duitsland.

Onze ervaring vindt u terug in onze manier van denken en doen, maar vooral in onze aanpak, kwaliteit en snelheid van bouwen. Want pas als je 20.075 dagen lang met die discipline bezig bent, beschik je over de knowhow, de mensen en de flexibiliteit om te komen tot verrassende oplossingen in een verbazingwekkende doorlooptijd. Daag ons uit, u zult versteld staan.

“Een halve eeuw ervaring, vindt u terug in onze manier van denken en doen.”

Jan Snel Flexibel Bouwen is gestart in april 1960 met het rijden van melkbussen. Door de overname van Sjaak Moens uit Sas van Gent en Stekene (april 2003), de overname van Verlaat Bouwsystemen uit Alblasserdam (augustus 2004), de overname van Van Rijswijk Transport uit Leidschendam (januari 2007) en de overname van Fort Unitbouw uit Raamsdonksveer en Puurs (oktober 2008) zijn we inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf.

Flexibel bouwen is in een vloeiende beweging ruimte scheppen, aanpassen en teruggeven. Daarmee behoort duurzaamheid tot de essentie van wat we doen. Wij realiseren projecten in doorlooptijden of onder omstandigheden die anderen voor onmogelijk houden. Heeft u zo’n uitdaging of wilt u een mooi pand laten bouwen?

Bel ons op 0031 (0)348 47 90 90 Of stuur een mail!

 

Contact

Neem contact op met
één van onze specialisten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, bel ons dan of vul onderstaand formulier in. We nemen direct contact met u op.


Ik ga Akkoord met het privacy statement