zorghuisvesting

VAN VERZORGINGS-
TEHUIS TOT
OPERATIEKAMER

Jan Snel biedt zorgorganisaties de flexibiliteit om hun interne behoeften voorrang te geven, zonder bezwaren van gebouwtechnische aard. In principe kunnen wij op verrassend korte termijn álles leveren.

oplossingen voor zorg

Oplossingen voor
Zorg

Er zijn legio redenen te bedenken waarom een zorginstelling of ziekenhuis plotseling behoefte heeft aan uitbreiding of tijdelijke accommodatie. Jan Snel biedt de flexibiliteit om hun interne behoeften voorrang te geven, zonder bezwaren van gebouwtechnische aard. In principe kunnen wij op verrassend korte termijn leveren, op maat. Als u een tijdelijke verpleeg- of verzorgingsunit bij ons bestelt, dan krijgt u geen aangepast kantoorgebouw, maar een écht voor de zorg ontwikkeld verblijf. Van brede, rolstoeltoegankelijke gangen, deuropeningen en sanitaire ruimtes, beddenlift, volledig verzorgde praktijkruimtes, desgewenst zelfs activiteitencentra, dieetkeuken, aula … tot en met een 100% functionele OK!

 

Bewezen in de praktijk

De afgelopen jaren hebben we veel klanten in de zorgsector bediend. Variërend van zorgwoningen tot en met operatiekamers en MRI-ruimten. Zo realiseerden we in opdracht van Siemens Healthineers samen met partner Engie in vier maanden tijd een centrum voor nucleaire geneeskunde.

Sterilisatieruimte

Voor opdrachtgever Miele Professional Duitsland bouwden we een primeur; een mobiele sterilisatie-unit. De unit was na het begin van de plaatsing in 7 dagen tijd operationeel én de unit heeft 2 maanden dienst gedaan. Deze oplossing kwam tot stand omdat een ziekenhuis in België verbouwd moest worden. Zonder sterilisatie geen operaties en aangezien er in het gebouw geen ruimte voorhanden was, bood Jan Snel uitkomst. De tijdelijke sterilisatie-unit is voorzien van 2 reinigingsmachines en 1 sterilisator en bestaat uit 1 vuile reinigingsruimte, 1 inpakruimte, 1 schone opslagruimte, 1 technische ruimte en een sluis voorzien van interlock. Zo ziet u, voor alle vragen in de zorgsector hebben wij een passende oplossing.

 • Plug and play

  Als onze gebouwen kunnen we connected opleveren, dus voorzien van snel en veilig internet.
  Bekijk al onze services

 • Verhuisservice

  Verhuizen zonder zorgen, wij regelen het. Van één woning tot een compleet kantoorgebouw.
  Bekijk al onze services

 • Finance

  Koop, huur of lease. Alle vormen zijn bespreekbaar, zodat u net als uw gebouw flexibel bent.
  Bekijk al onze services

de feiten

Zorg in cijfers

67,5


Onze primeur in de zorgmarkt, de mobiele sterilisatie-unit is maar liefst 67,5 m² groot.

16


In slechts 16 weken bouwden we voor het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam een gebouw van maar liefst 4.000 m².

1069


Het nucleair centrum in Goes heeft een oppervlakte van 1.069 m² en bouwden we in opdracht van Siemens Healthineers.

5


In slechts 5 weken realiseerden we een ‘Poliopolis’ in de Belgische plaats Edegem van 1.188 m² groot.

Nieuwe projecten

Recente oplossingen

Contact

Neem contact op met
één van onze specialisten

Wilt u weten wat wij voor u in de zorg kunnen betekenen? Bel ons dan of vul onderstaand formulier in. We nemen direct contact met u op.


Ik ga Akkoord met het privacy statement