permanente oplossing

SPORT- EVENEMENTEN
EN EVENTS

Bij grote internationale (sport)evenementen zijn verschillende gebouwen nodig. Kantoren voor de wedstrijdleiding, kleedkamers, ontvangstruimten, kantines en restaurants en natuurlijk sanitair. Jan Snel is hofleverancier van tijdelijke gebouwen bij enkele van de grootste evenementen van Nederland.

tijdelijke oplossingen met een

Permanente uitstraling

Als specialist in tijdelijk onderdak levert Jan Snel alle denkbare gebouwen. Naast standaard woonunits en tijdelijke kantoren zijn dat ook eventgebouwen, hotelkamers, complete ziekenhuizen, robuuste offshore bouwketen en scholen.

 

Daarnaast worden we steeds vaker gevraagd een unieke oplossing op maat te bieden voor een bepaalde speciale gelegenheid zoals grote evenementen . Met onze uitgebreide ervaring kunnen we elke vraag beantwoorden. Bij speciale projecten vervaagt de grens tussen tijdelijk en (semi)permanent. In ieder geval is vaak aan het gebouw niet te zien dat dit een tijdelijke oplossing is. Daarvoor is het design te bijzonder en uniek. De gebouwen doen in niets meer denken aan ‘standaard’ noodgebouwtjes. En dat is precies de bedoeling van de opdrachtgevers.

De druk van grote evenementen

Jaar in jaar uit bewijzen de professionele teams van Jan Snel bestand te zijn tegen de druk van een groot evenement. Wij krijgen vaak maar enkele dagen de tijd om vele honderden vierkante meters bebouwd oppervlak neer te zetten. Inclusief alle nutsvoorzieningen en bekabeling voor computers en telefoons. Complete restaurants met horecakeukens, receptieruimten, (pers)conferentiezalen en kleedkamers met doucheruimten en sanitair voor de beste golfers, tennissers, volleyballers en ruiters ter wereld. Het moet tóp zijn.

Goede begeleiding van eigen technische dienst

Als ‘huisbaas’ van de tijdelijke gebouwen zijn wij natuurlijk zeer alert op voortdurende service. Ons werk is na plaatsing niet voorbij. Gedurende het evenement, dat gewoonlijk een week tot enkele weken kan duren, blijven wij 24 uur per dag beschikbaar voor preventief onderhoud en trouble shooting. In nauwe samenwerking met de organisatoren zorgen wij dat de tijdelijke huisvesting gedurende het hele evenement in topvorm blijft.

Van cabine tot paviljoen

Flexibiliteit speelt een grote rol bij events, terwijl uitstraling ook belangrijk is. We plaatsen regelmatig representatieve tijdelijke kantoren met ontvangstbalie voor de grotere events, maar ook meerdere geheel demontabele trendy strandpaviljoens, die telkens een seizoen staan en dan opgeslagen worden voor de winter. The sky is the limit. Wat u nodig hebt, kunnen wij bouwen. Wij maken graag samen met uw of onze eigen architect een ontwerp op maat voor uw gebruiksdoel. Of het nu voor één seizoen is of voor een decennium, u krijgt precies het tijdelijke gebouw dat u voor ogen staat.

 • Plug and play

  Als onze gebouwen kunnen we turn key opleveren, dus voorzien van snel en veilig internet.
  Bekijk al onze services

 • Onestopshop

  Bij Jan Snel houden we van korte lijnen. ‘Alles’ rondom de bouw regelen we, u heeft één aanspreekpunt.
  Bekijk al onze services

 • Geen Gezeur Garantie

  Bouwen met Jan Snel is bouwen zonder zorgen. Standaard bij alle projecten ontvangt u onze unieke Geen Gezeur Garantie.
  Bekijk al onze services

de feiten

Onderwijshuisvesting in cijfers

11


We leverden voor meer dan 11 sportevents tijdelijke gebouwen en accomodaties.

24


Bij evenementen staat ons team 24 uur per dag klaar om opdrachtgevers te ondersteunen, mocht dit nodig zijn.

600


We realiseren 600 m² tijdelijke gebouwen bij de HP Beach Open en NK Beach Volleybal.

1


Eén keer leverden we units over de Atlantische Oceaan, tijdens het Alpine Worldcup Ski Event in Whistler Canada.

Nieuwe projecten

Recente oplossingen

Contact

Neem contact op met
één van onze specialisten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan of vul onderstaand formulier in. We nemen direct contact met u op.


Ik ga Akkoord met het privacy statement