tijdelijke of (semi)permanente

ONDERWIJS-
OPLOSSINGEN

Er kunnen veel redenen zijn om in het onderwijs te kiezen voor tijdelijke huisvesting. Soms gaat het om een noodoplossing, bijvoorbeeld bij brand of een grote renovatie. Soms ook is het bestaande gebouw te ongezond, wegens asbest of verouderde bouw. Of het nu gaat om noodlokalen of een compleet nieuw schoolgebouw, Jan Snel kan zeer flexibel inspringen met uiterst moderne faciliteiten.

Oplossingen voor het onderwijs

Van noodlokaal tot
modern schoolgebouw

Door onze grote specialisatie in flexibel bouwen kunnen we een totaaloplossing bieden in (semi)permanente bouw voor het onderwijs. Dus inclusief alle speciale eisen die een school heeft zoals een centrale hal, speciale lokalen voor natuurkunde, chemie en informatica, gymzalen, auditorium, kantine en ruimtes voor kinderopvang.

Tot een aantal jaar geleden bouwden we voor het onderwijs vooral noodlokalen en tijdelijke oplossingen. Al onze gebouwen zijn in principe bedoeld als tijdelijke oplossing. Ze doen soms langer dan tien jaar dienst en bieden nét zo veel comfort als een ‘vast’ gebouw. De ‘noodlokalen’ van Jan Snel zijn kindvriendelijk, duurzaam, energiezuinig en bieden een uitstekend binnenklimaat. Natuurlijk alles volgens de wettelijke normen en regelgeving en daarom bouwen we ook steeds vaker permanente oplossingen via onze modulaire bouwmethode.

Snel weer aan de slag

Zoals u kunt zien in ons portfolio, slagen wij er binnen enkele maanden in een complete school neer te zetten, exact volgens specificatie. In principe moet het binnen één vakantieperiode te doen zijn. Bij calamiteiten (brand, overstroming, etc.) bieden wij daarnaast meer standaard onderwijsunits. Deze kunnen al binnen enkele dagen gebruiksgereed opgeleverd worden.

  • Totaalonderhoud

    Geen omkijken naar het onderhoud van uw onroerend goed. Wij nemen het uit handen.
    Bekijk de services

  • Finance

    Koop, huur of lease. Alle vormen zijn bespreekbaar, zodat u net als uw gebouw flexibel bent.
    Bekijk de services

  • Geen Gezeur Garantie

    Bouwen met Jan Snel is bouwen zonder zorgen. Standaard bij alle projecten ontvangt u onze unieke Geen Gezeur Garantie.
    Bekijk de services

de feiten

Onze onderwijsoplossingen in cijfers

24


In 24 uur kunnen we een noodlokaal plaatsen waar dan ook in Nederland. Eén telefoontje is voldoende.

240


Voor de UvA, bouwden wij een nieuwe collegezaal met ontvangstruimte, met 240 zitplaatsen in slechts 8 weken tijd.

2,5


In 2,5 maanden realiseerden we een schoolgebouw voor 425 kinderen. Dit ‘tijdelijke’ gebouw blijft minimaal 11 jaar staan.

324


Voor 800 studenten bouwden we in 324 kalenderdagen het grootste modulaire gebouw van Europa.

Nieuwe projecten

Recente oplossingen

Contact

Neem contact op met
één van onze specialisten

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, bel ons dan of vul onderstaand formulier in. We nemen direct contact met u op.


Ik ga Akkoord met het privacy statement