tijdelijk of (semi)permanente

INDUSTRIËLE HUISVESTING

Of het nu gaat om omvangrijke industriële bouwopdrachten in de Eemshaven of op de Maasvlakte, of om een kleinschalig binnenstedelijk woningbouwproject. Jan Snel levert accommodaties en kantoren op maat. Met onze ruime ervaring in tijdelijke kantoren en semi-permanente onderkomens kunnen we ook voor úw project de juiste woon- of werkunits leveren.

oplossingen voor Bouw & Industrie

Accommodaties en kantoren
voor ieder project

Grote industriële projectorganisaties werken samen met Jan Snel voor een passend antwoord op hun huisvestingsvragen. Dit gebeurt vaak in nauwe samenwerking met verantwoordelijken van gemeenten en provincie, want goede huisvesting ter plekke voorkomt verkeersproblemen van en naar het project.

 

Omvangrijke industriële projecten brengen niet alleen voor de projectorganisatie zelf maar ook voor de omgeving de nodige hoofdbrekens met zich mee. Alleen al het dagelijkse forensenverkeer kan voor een chaos zorgen. Daarom is het goed tijdig na te denken over alternatieve oplossingen. Zeker bij projecten waar ook veel buitenlandse teams werkzaam zijn, is een tijdelijk verblijfsgebouw een prima oplossing.

Jan Snel heeft bij een aantal grote projecten de woon- en werkaccommodatie verzorgd. Met een compleet kantoorgebouw met vergaderzalen, kantine en tientallen volledig functionele ‘turnkey’ werkplekken, een tijdelijk ‘appartementencomplex’ van gestapelde en gecombineerde zelfstandige woonunits voor een of twee personen. Maar ook met fitnessruimte, ontspanningszaal, multimediacentrum en zelfs een supermarkt. Een compleet dorp, waardoor de projectmedewerkers desgewenst continu ter plekke kunnen verblijven. Met alle logistieke (en ecologische) winst van dien.

Offshoremogelijkheden

Voor de grote boorplatforms en andere offshore-industrieën bieden we speciale robuuste units die bestand zijn tegen de zware omstandigheden buitengaats, veelal geproduceerd op maat, in onze eigen fabriek. Bij Jan Snel is alles in één hand, waardoor wij flexibel en alert kunnen reageren op elke klantenvraag.

Van kleine tot grote projecten

Ons assortiment begint met simpele maar comfortabele keten, waar de medewerkers rustig, schoon en droog een kop koffie of de lunch kunnen gebruiken. Van dergelijke units hebben we er voldoende op voorraad om binnen 24 uur te kunnen leveren, waar dan ook in Nederland. Naast bouwketen en multifunctionele ruimten, van een verplaatsbaar directiekantoor tot aan complete kantooroplossingen of een onderkomen voor honderden projectmedewerkers, wij kunnen het voor u regelen.

 • Meubelverhuur

  Wij kunnen ieder gebouw compleet ingericht opleveren, zodat u direct aan de slag kunt.
  Bekijk al onze services

 • Totaalonderhoud

  Geen omkijken naar het onderhoud van uw onroerend goed. Wij nemen het uit handen.
  Bekijk al onze services

 • Plug and play

  Al onze gebouwen kunnen we connected opleveren, dus voorzien van snel en veilig internet.
  Bekijk al onze services

de feiten

De bouw & industrie in cijfers

24


In 24 uur kunnen we een bedrijfskeet plaatsen waar dan ook in Nederland. Eén telefoontje is voldoende.

1.500


We realiseren grote en kleine industriële projecten. Bij de grotere gaat het om projecten met meer dan 1.500 units.

 

50


De offshore units die we bouwen en leveren wegen 50% minder dan onze reguliere units.

3


Tijdelijke huisvestingsoplossingen bouwen we normaal tot 3 lagen hoog. Maar meer kan ook in overleg.

Nieuwe projecten

Recente oplossingen

Contact

Neem contact op met
één van onze specialisten

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, bel ons dan of vul onderstaand formulier in. We nemen direct contact met u op.


Ik ga Akkoord met het privacy statement