tijdelijk of (semi)permanente

Bedrijfs-
huisvesting

Of het nu gaat om enkele kantoorunits of een compleet bedrijfsgebouw met binnentuin, aula en lift … Wij bieden flexibele oplossingen in tijdelijke en (semi)permanente bedrijfshuisvesting. Zeer snel realiseerbaar en niet te onderscheiden van reguliere kantoorpanden.

oplossingen voor het bedrijfsleven

flexibele huisvesting
op maat

Bij tijdelijke kantoren denken veel mensen direct aan oncomfortabele, tochtige noodgebouwtjes. Onze moderne tijdelijke huisvestingsoplossingen voor bedrijven zijn echter nauwelijks van een permanent kantoor te onderscheiden.

 

Natuurlijk, we hebben nog steeds standaardunits die we binnen een paar dagen neerzetten als bij een calamiteit snel onderdak gecreëerd moet worden. Maar ook deze simpele bedrijfsunits hebben een goed regelbaar binnenklimaat en zijn van alle gemakken voorzien. Ondanks de flexibiliteit van demontabele, tijdelijke bouw, bieden ze alle faciliteiten van een modern kantoor.

Semipermanent én permanent

Naast de standaard kantoorunits leveren we ook complete kantoorgebouwen met desgewenst een zeer chique uitvoering. Het is de laatste jaren regelmatig voorgekomen dat een onverwacht snel groeiende onderneming ons vroeg een tijdelijke huisvesting te creëren, om tijd te creëren voor de bouw van een definitieve hoofdvestiging. Dat ging dan om fraaie tijdelijke kantoren, chique vergaderruimten, een ruime hal met lift, stenen gevel en grote glazen puien en een volledig op de klant afgestemde uitstraling. En natuurlijk voorzien van state-of-the-art ICT-bekabeling en klimaatbeheersing. Zeker geen straf om een aantal jaren in te werken.

Inmiddels zijn onze oplossingen in tijdelijke bedrijfshuisvesting zo duurzaam, dat er zelfs al klanten zijn die ‘het tijdelijke voor het permanente verwisselen’. Zij kiezen voor demontabel bouwen vanwege de flexibiliteit van een modulair gebouw, makkelijk uit te breiden en later weer te ontmantelen, waarbij het door ons geleverde ‘onroerend goed’ bedoeld is om al dan niet in dezelfde vorm meerdere decennia als huisvesting te dienen. Overigens kan dit ook uit kostenoogpunt een goede keuze zijn: flexibel bouwen is in veel gevallen een voordelige oplossing, zeker als we kijken naar de life cycle costs van modulair bouwen.Er is heel veel mogelijk als het gaat om tijdelijke of semipermanente bouw van kantoren. Bekijk hieronder onze projecten.

 • Plug and play

  Als onze gebouwen kunnen we connected opleveren, dus voorzien van snel en veilig internet.
  Bekijk al onze services

 • Interieurdesign

  Wij kunnen ieder gebouw compleet ingericht opleveren, zodat u direct aan de slag kunt.
  Bekijk al onze services

 • Geen Gezeur Garantie

  Bouwen met Jan Snel is bouwen zonder zorgen. Standaard bij alle projecten ontvangt u onze unieke Geen Gezeur Garantie.
  Bekijk al onze services

de feiten

Bedrijfsleven in cijfers

24


In 24 uur kunnen we een bedrijfsunit plaatsen mocht dit nodig zijn. Eén telefoontje is voldoende.

28.000


Het grootste modulaire gebouw van Europa is 28.000 m2 groot en hebben we geplaatst in Amsterdam.

55


We zijn een toonaangevende, internationaal opererende familieonderneming met meer dan 55 jaar ervaring in flexibel bouwen.

7


De afgelopen jaren bouwden we in meer dan 7 landen flexibele oplossingen voor het bedrijsfleven.

Nieuwe projecten

Recente oplossingen

Contact

Neem contact op met
één van onze specialisten

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, bel ons dan of vul onderstaand formulier in. We nemen direct contact met u op.


Ik ga Akkoord met het privacy statement